Vacature Huidtherapeut Tilburg - Gilze

Wegens groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste huidtherapeut die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar een huidtherapeut voor 16-20 uur.

Functieomschrijving

De huidtherapeut verricht huidtherapeutisch onderzoek, stelt behandelplannen op en verricht behandelingen. Daarnaast geeft de huidtherapeut adviezen, voorlichting en instructies aan de patiënt en houdt de patiëntenadministratie en het contact met patiënten via telefoon of mail bij.

Profiel Huidtherapeut

Je bent in het bezit van een afgerond HBO-diploma Huidtherapie en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Je bent enthousiast, communicatief/sociaalvaardig en flexibel. Je kunt zelfstandig werken, bent nauwkeurig en handig met MS Office en heb je ervaring met Skin Admin.

Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en auto voor huisbezoeken.

Bedrijfsprofiel

Huidtherapie Vitaal is een groeiende praktijk voor huid-, oedeem-, en lasertherapie. De praktijk heeft twee locaties, waarvan de hoofdvestiging zich in het prachtige nieuwe Gezondheidscentrum Koolhoven in Tilburg bevindt. Tevens is er een locatie in Gilze in Gezondheidscentrum de Flair. In de praktijk zijn 2 huidtherapeuten werkzaam. Binnen de praktijk wordt een breed scala aan behandelingen aangeboden:

De patiënt en kwaliteit van de aangeboden zorg staan bij ons altijd centraal. Wij bieden een fijne en

zelfstandige werkomgeving binnen een gezellig team en binnen een multidisciplinair gezondheidscentrum waar de lijnen naar andere zorgverleners kort en informeel zijn. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Wat bieden we jou?

Meer informatie over de praktijk kun je vinden op www.huidtherapievitaal.nl

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan?

Dan zien we graag jouw sollicitatiebrief, CV en foto per email tegemoet op info@huidtherapievitaal.nl t.a.v. Nigella van Bijnen-van Heijst (Huidtherapeut en eigenaresse van de praktijk).